Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høgste kvalitet.

 

Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 

Kvalitet og miljø

Fordi Aloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra jorden den vokser i. Derfor begynner Forever fra bunnen av, med å dyrke Aloe vera på fruktbar jord med god vekstkraft. Sauer og geiter står for naturlig ugrasbekjempning gjennom beiting, og gir 100 % naturlig gjødsel tilbake til jorden. Dette er bra for dyrene, Aloe veraen og ikke minst miljøet. 

 

Den høge kvaliteten på Forevers produkter er blitt bekreftet av sertifiseringene og kvalitetsmerkene foretaket har blitt tildelt rundt omkring i verden. Forever var først med å få International Aloe Science Councils Seal of Approval. Mange produkter er godkjent ifølge Kosher Rating og Islamic Seal, og de fleste kosttilskuddene er Halal-sertifiserte. Det skandinaviske kontoret er også miljødiplomert.

 

Det sosiale engasjementet er også viktig for Forever. Derfor sørger foretaket for at alle medarbeiderne har et godt og sikkert arbeidsmiljø. Forever samarbeider også aktivt med ulike hjelpeorganisasjoner og humanitære prosjekt!

Her finner du Forever

Forevers skandinaviske kontor finner du i Villa Korndal i Mölndal, rett sør for Gøteborg, Sverige. Bygningen er en historisk villa, bygget i 1870 for forretningsmannen David Otto Francke. Villaen ble senere eiet av familien Wallenberg, før den ble disponentbolig for foretaket Papyrus ledere. 

 

På folkemunne kalles villaen for "Slottet", et navn den virkelig lever opp til. Ikke minst på grunn av den vakre representasjonsdelen der staselige møbler, overdådige krystallkroner og imponerende veggmalerier er bevart. Den vakre parken blir tatt hand om av gartnerne, og det er her foretaket holder sin populære sommerfest for forhandlerne hvert år.