Arbeid med meg. 

Har du et ønske om å styre din egen hverdag? Vil du velge selv hvor og når du skal jobbe? Kunne du tenkt deg en bedre økonomi? Kanskje savner du personlig utfordringer og nye utfordringer? Da kan å jobbe med Forever være noe for deg! 

Ønsker du å vite mer om hva denne jobben virkelig går ut på, og ikke minst hvilke muligheter den kan gi deg. Ta kontakt med meg for en uforpliktende forretningspresentasjon: 

tonjemalterud@gmail.com

Kanskje du oppdager at dette er drømmejobben din - og at den kan forandre livet ditt!


Arbeide med Forever

Forever arbeider med Team marketing, et konsept som gir alle samme mulighet til å starte opp og drive en lønnsom virksomhet uten de økonomiske risikoene som et eget foretak vanligvis har. Forhandlerne er selvstendige og arbeider for seg selv, men gjennom Forever. Det betyr at de får ta del av tryggheten det er å ha et sterkt varemerke og et godt etablert foretak i ryggen, men de får samtidig selv bestemme over sin virksomhet, sine mål og sin framgang.

 

Forhandlerne får støtte og opplæring fra både sine veiledere og fra Forever. Hvis de velger å ta steget fra å bare engasjere seg i salg til også å introdusere nye forhandlere og coache disse til framgang, får de kompensasjon fra foretaket for dette arbeidet. 

 

Fordelene med egen virksomhet er mange. Mulighet til å selv styre ditt arbeid og din inntekt er to av de. Resultat og inntekt er en direkte refleksjon av forhandlers arbeidsinnsats: du velger altså selv hva du vil oppnå med din virksomhet. Mange begynner i det små for å tjene litt ekstra penger, og kan etter hvert gå over til å forsørge seg på sin virksomhet – alt avhengig av hvilke mål de har. 

 

Direktesalg er alltid personlig og skjer aldri i butikk. Istedenfor møtes kunde og forhandler hjemme, på arbeidsplassen eller i andre sammenheng. Den personlige servicen er en viktig faktor, og i kombinasjon med den høge kvaliteten på Forevers produkter er det enkelt å bygge opp en fornøyd og lojal kundebase. 

Kontakt meg